Peeling

Re-action natural

 

 

 

 

 

Re-action deep

Breng de glycolzuur 2-3 keer per week aan, na de reiniging. De fijn-moleculaire zuren, verkregen uit suikerriet, verfijnen de huid en poriën aanzienlijk. Oneffenheden worden verminderd en de huid wordt gladder, egaler en fris.
• Verbetert de elasticiteit van de bovenste huidlagen
• Dringt door in de diepere huidlagen en weekt dode huidcellen los
• Verbetert het vochtgehalte en zorgt ervoor dan verzorging beter wordt opgenomen

Deze unieke samenstelling verwijdert dode huidcellen zeer mild en effectief. De huidtextuur is verfijnder met een gezonde glans. De opperhuid is verhelderd, het zuiver houden van de huid is vergemakkelijkt. 

 • GLYCOLZUUR (in Re-action deep): Glycolzuur is een ingrediënt dat van nature voorkomt in het suikerrietsap van de suikerrietplant. Glycolzuur behoort tot de groep van alfa-hydroxyzuren. Glycolzuur biedt meerdere voordelen in cosmetische producten: het verweekt de verhoorde huidcellen in de hoornlaag. Stimuleert het regeneratievermogen van de huid waardoor fijne lijnen en rimpels worden verminderd. De huidstructuur is verfijnd, geeft de huid een egale teint en verhoogt het vochtvasthoudend-vermogen.

Re-action natural

Breng de zeer toegankelijke fruitzuur 2-3 keer per week aan, na de reiniging.
Oneffenheden worden verminderd en de huid wordt gladder, egaler en fris.
• Verbetert de elasticiteit van de bovenste huidlagen
• Breekt talgophopingen in het stratum corneum af
• Stimuleert het vochtvasthoudend vermogen
• Verwijdert vuil en dode huidcellen

Deze unieke samenstelling verwijdert dode huidcellen zeer mild en effectief. De opperhuid is verhelderd, het zuiver houden van de huid is vergemakkelijkt. 

 • MELKZUUR: Melkzuur komt voor in de hydrolipidelaag van de huid, waar het de beschermende zuurmantel stabiliseert. Het bindt vocht en gaat verhoorning van de opperhuid tegen. Melkzuur werkt uitstekend hydraterend en vochtbindend. 
   
 • CITROENZUUR (in Re-action natural): Citroenzuur, wat van nature voorkomt in citrusvruchten, behoort tot de groep fruitzuren. Citroenzuur heeft vooral een aanspannende werking, ondersteunt het genezingsproces en heeft bij een onzuivere huid een antiseptische werking. 
Re-action deep

Re-action tonic

De verkwikkende, intensieve tonic heeft een balancerend en hydraterend effect. Door de geavanceerde formule is het geschikt voor ieder huidtype. 

Melk- en salicylzuur hebben een mild exfoliërend effect en veroorzaken onmiddellijk een soepel en gladde huid met verfijnde poriën.

Dagelijks gebruiken na de reiniging. Breng het voorzichtig aan met een wattenpad. Voorkom contact met slijmvliezen (ogen)!

 • SALICYLZUUR: Salicylzuur is een natuurlijke, plantaardige werkstof met een antimicrobiële en ontstekingsremmende werking. Het actieve ingrediënt salicylzuur wordt aanbevolen voor de onzuivere huid en de acnehuid. Het zuur verwijderd de dode huidcellen voorzichtig (keratolyse). 
   
 • MELKZUUR: Melkzuur komt voor in de hydrolipidelaag van de huid, waar het de beschermende zuurmantel stabiliseert. Het bindt vocht en gaat verhoorning van de opperhuid tegen. Door het verdunnen van de huid worden comedonen (mee-eters) verminderd.
Re-action E
Re-action Tonic

 

 

 

Re-action E

Intensieve dieptereiniging met een dubbel effect: een combinatie van een enzympeeling en mechanische peeling en is uitzonderlijk effectief. Reinig het gelaat met Re-move of PH-re-move, droog de huid niet na het reinigen. Breng de Re-action E met de vingertoppen aan in een roterende bewegingen op de vochtige huid van gezicht, nek en decolleté, vermijd het gebied rond de ogen en mond. Doe dit minstens 5 minuten en spoel af met lauw water.
Breng vervolgens de bdr-serums en verzorging aan. Aanbevolen gebruik: één of twee keer per week.

 • ZYMO CLEAR MD 
  Dit ingrediënt lost dode huidcellen op wat resulteert in een gladde en zachte huid. Daarnaast staat het ingrediënt bekend vanwege de talg regulerende werking.
 • BAMBUSA ARUNDINACEA STEM EXTRACT
  Lichte maar intense peelingpoeder gemaakt van speciaal bamboe uit de bergbossen van India en bevat minimaal 87 % silica. De microfijne ingrediënten, afgerond door een speciale procedure maken deze peeling zelfs geschikt voor de gevoelige huid.