Maskers

Laser Effect Mask Peptide complex face mask

Celactiverend – hydraterend– verstevigend

Deze geavanceerde maskers bevatten een uniek complex van actieve ingrediënten. Verschillende verstevigende werkstoffen in combinatie met intens hydraterende werkstoffen leveren een pure energie cocktail. De cellen worden geactiveerd en het geeft de huid een frisse en jeugdige uitstraling. Rimpels zijn aanzienlijk verminderd.

Toepassing: voor het beste resultaat, reinig het gelaat en dep het droog. Haal het masker uit de verpakking en plaats het op het gelaat. Laat het masker gedurende 25-30 minuten of langer inwerken. Het serum wat in de verpakking zit of de restanten op het gelaat mogen zachtjes worden in gemasseerd. Aanbevolen toepassing: eenmaal per week applicatie voor een prachtig resultaat.

 • HYALURONZUUR: Hyaluronzuur is een biotechnologisch product. Klein-moleculair hyaluronzuur is gemaakt om de diepere huidlagen te bereiken. Groot-moleculair hyaluronzuur wordt gebruikt om een wateraantrekkend effect op de buitenste lagen van de huid te maken. Hyaluronzuur creëert een niet plakkerig en onzichtbaar filmlaagje over de huid die de vochtbalans reguleert. Dit krachtige vochtbindende effect zorgt ervoor dat de huid er gladder en voller uitziet.
   
 • PALMITOYL TRIPEPTIDE-5: Tripeptide- 5 stimuleert de productie van collageen.
   
 • LICORICE:  tegen irritaties en kalmerend en gaat ontstekingen tegen.
   
 • BISABOLOL: Bisabolol is een ontstekingsremmende en huid kalmerende werkstof.
   
 • VITAMINE E: Tocoferol is een in vet-oplosbare vitamine en heeft uitstekende cosmetische eigenschappen, is uiterst anti-oxidatief en huidverzorgend. Tocoferol verbetert de hydratie van de huid en helpt fijne lijnen te verminderen. Vitamine E heeft ook een functie als natuurlijke zonbescherming die vroegtijdige huidveroudering helpt te voorkomen. Vitamine E bevordert het genezingsproces van de huid.

Bio Cell Mask

Kostbare ingrediënten inclusief collageen en ceramiden vormen een intense beschermende filmlaag die rimpels zichtbaar reduceren. De huid ziet er zichtbaar stevig en elastisch uit.

 • PEPTIDE COMPLEX: Het peptidecomplex is een tri-peptide, veresterd met vetzuren die het immuunsysteem van de huid verbeteren. Verhoogt het vochtgehalte, activeert de vorming van collageen en dringt diep door in de huid. Dit actieve ingrediënt bevordert de elasticiteit, verbetert het immuunsysteem en geeft de huid een gezonde uitstraling.
   
 • HONING: Verbetert het vochtvasthoudend vermogen in de bovenste huidlagen. Honing is een vochtregulator en verlengt significant de activiteit van andere hydraterende factoren. Hierdoor blijft de huid elastisch en fluweelzacht.
   
 • CALENDULA: Calendula-extract wordt verkregen uit de olie van de calendula-bloem. Calendula werkt wondhelend, ontstekingsremmend en rustgevend. Zeer geschikt voor de droge, ruwe en zeer gevoelige huid.
   
 • KOMKOMMER-EXTRACT: Hydrateert de huid intensief en geeft de huid een zacht en glad gevoel. Komkommer-extract staat bekend om zijn verfrissende verkwikkende eigenschappen. Het komkommer-extract heeft een porie-verfijnende werking.
 • HYALURONZUUR: Hyaluronzuur is een biotechnologisch product. Klein-moleculair hyaluronzuur is gemaakt om de diepere huidlagen te bereiken. Groot-moleculair hyaluronzuur wordt gebruikt om een wateraantrekkend effect op de buitenste lagen van de huid te maken. Hyaluronzuur creëert een niet plakkerig en onzichtbaar filmlaagje over de huid die de vochtbalans reguleert. Dit krachtige vochtbindende effect zorgt ervoor dat de huid er gladder en voller uitziet.
   
 • KAMILLE-EXTRACT: Er wordt onderscheid gemaakt tussen matricaria kamille (zogenaamde “echte” kamille) en Anthemis nobilis (romeinse kamille). De bloemhoofdjes van kamillie bevatten olie met als belangrijkste ingrediënt bisabolol. De olie en extracten van de Romeinse kamille heeft een ontstekingsremmende werking.
   
 • VITAMINE C: Vitamine C stimuleert de stofwisseling van het bindweefsel en productie van collagene vezels. Het werkt regenererend en helend op beschadigingen van het bindweefsel. Onderzoek heeft aangetoond dat het de huidbarrière stabiliseert. Vermindert ontstekingen en een onregelmatige huid. In combinatie met vitamine E, gaat vitamine C ouderdomsvlekken tegen.
     
 • LICORICE: Werkt tegen irritaties en kalmerend en gaat ontstekingen tegen.

Stretch Lift Mask

Een intensief regenererend en hydraterend masker met sterk geconcentreerde actieve ingrediënten waaronder hyaluronzuur en calendula. Deze ingrediënten geven een zichtbare verbetering van de gelaatscontouren. De speciale vorm van het masker zorgt voor een direct liftend effect en een frisse, stralende en jeugdige huid.

 • CALENDULA: Calendula-extract wordt verkregen uit de olie van de calendula-bloem. Calendula werkt wondhelend, ontstekingsremmend en rustgevend. Zeer geschikt voor de droge, ruwe en zeer gevoelige huid.
   
 • HYALURONIC ACID: Hyaluronzuur is een biotechnologisch product. Klein-moleculair hyaluronzuur is gemaakt om de diepere huidlagen te bereiken. Groot-moleculair hyaluronzuur wordt gebruikt om een wateraantrekkend effect op de buitenste lagen van de huid te maken. Hyaluronzuur creëert een niet plakkerig en onzichtbaar filmlaagje over de huid die de vochtbalans reguleert. Dit krachtige vochtbindende effect zorgt ervoor dat de huid er gladder en voller uitziet.
   
 • LICORICE: Werkt tegen irritaties en kalmerend en gaat ontstekingen tegen.
   
 • PAARDENKASTANJE-EXTRACT: Het bloedcirculatie bevorderende extract van paardenkastanje wordt gebruikt voor de verzorging van de gevoelige, rode huid evenals voor rosacea. De bloesems en zaden worden geoogst voor medicinale doeleinden. Ze worden zorgvuldig verwerkt en behouden daardoor haar eigen eigenschappen zoals esculine, rutine, quercetine, flavon, triterpeen saponine, adenosine, alsook bitterstoffen. Deze specifieke werkstoffen versnellen de bloedcirculatie, verstevigen de vaatwanden. Voorkomt vaatwandverwijding, oedeemvorming en vochtverlies in het weefsel.

Re-fresh Gel Mask

Bdr gel masker is voor u een volstrekt unieke huidverzorgingservaring met lang aanhoudende effecten. De onvergelijkbare koeling en rustgevende textuur levert zeer effectieve werkzame stoffen. Co-enzym Q10 stimuleert de natuurlijke cel functies van de huid en voorkomt vroegtijdige huidveroudering. In combinatie met de cel activator EGF, geeft het de huid een glad en verzorgd huidgevoel. 

Collageen, hyaluronzuur en allantoïne hydrateren de huid intensief en geven de huid een frisse uitstraling. Ideaal in combinatie met de bdr actieve werkzame serums.

 • OPC- DRUIVENPITOLIE / EXTRACT: Een natuurlijke olie geperst uit druivenpitten met tot 96% onverzadigde vetzuren. De olie is technisch verwerkt en verfijnd om de vitamine A, E en vitamine B6 te behouden. Het percentage olie in de zaden varieert van 6 tot 20%, met een opmerkelijke hoeveelheid linoleenzuur (tot 71%). Verbetert de algemene conditie en zorgt voor een gezonde en mooie huid.  
   
 • EFG - epidermale groeifactor: Stimuleert en versnelt de celdeling.
   
 • ALLANTOINE: Bevordert het huideigen genezingsproces, werkt egaliserend en huid-regenererend. Door het verzachtende effect op de hoornlaag worden dode huidcellen losgeweekt en de talgproductie wordt ondersteund. Allantoïne kalmeert de geïrriteerde huid.
   
 • SODIUM PCA: Vochtbindende moleculen behoren tot de NMF (natural moisturizing factor) sodium PCA zijn aminozuren die ook in de menselijke huid voorkomen, het heeft de functie de huid tegen uitdroging te beschermen. De hoge vochtbindende eigenschappen zorgen voor soepelheid van de huid en hydrateert de huid intensief.
   
 • ​HYALURONZUUR: Hyaluronzuur is een biotechnologisch product. Klein-moleculair hyaluronzuur is gemaakt om de diepere huidlagen te bereiken. Groot-moleculair hyaluronzuur wordt gebruikt om een wateraantrekkend effect op de buitenste lagen van de huid te maken. Hyaluronzuur creëert een niet plakkerig en onzichtbaar filmlaagje over de huid die de vochtbalans reguleert. Dit krachtige vochtbindende effect zorgt ervoor dat de huid er gladder en voller uitziet.